2 db használt 1000 literes gázolaj, fűtőolaj tartály eladó e


4 db téli Semperit 185/65 R15 2015-ös gyártmány jó profilmél


3 elemes szekrénysor kb 150 cm magas és kb 3 méter hosszú ol


3 lángos PB gázas gázsütős biztonsági gázas magyar tűzhely e


2005-ös szép állapotú metálfekete alufelni (17


Elemes sarokülő garnitúra egyszemélyes, ágyneműtartós ággyal


Budapest IX.ker. Nagyvárad tér környéke


1062 Budapest: Fég GF 40.11 öntvény parapetes gázkonvektor b

Regisztráció

Név*  
Szállítási cím*  
Távolság Nagykanizsától (Szállítási költség kalkulációhoz, kérjük valós adatot adjon meg, csak valós adatot tudunk figyelembe venni pl:Budapest-Nagykanizsa 205Km) 
km
Telefonszám*  
Vonalas telefonszám  
Email cím*  
Számlázási név:  
Számlázási cím  
Adószám: (cég esetén)  
Cég esetén referenciaként felsorolható-e 
IgenNem
Kér vásárlásnál visszaigazolást? 
IgenNem
Jelszó*  

 

A felhasználók személyes adatainak kezelése, védelme

Az oldal üzemeltetője a felhasználók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat az intézkedéseket, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat-és titokvédelmi rendelkezéseinek érvényre juttatásához szükségesek. 

Amikor Ön a kiralyportal.hu szolgáltatásait igénybe veszi, egyúttal saját adatait is átadja részünkre. Ennek egy része automatikusan (IP cím, böngésző típus), más része, pedig az Ön önkéntes hozzájárulásával (regisztrációs formula kitöltése - ügyféllap) kerül birtokunkba. Az üzemeltető elkötelezi magát, hogy ezen adatokat a vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően, az értékesítéshez szükséges mértékben kezeli, adattovábbítást csak az áru kiszállításához szükséges mértékben végez. A weboldal használatával Ön a fenti adatszolgáltatáshoz hozzájárul. Az érintett tiltakozhat, illetve tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti az adatok helyesbítését, törlését. A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos területre vonatkozó tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be, egyéb esetben az üzemeltető előre fizetendő 12.000 Ft költségtérítést számláz ki.

Üzletünk 2010. január 1-e óta ZÁRVA!

További megrendeléseiket nem áll módunkban teljesítenünk.

 

 
 

2007 © page by ggweb.hu - www.ggweb.hu